Programul nostru este acreditat de către Federația Internațională a Coachingului (ICF),

oferind cel mai înalt standard de formare profesională a coachilor pentru coachi.

Asta înseamnă că puteți obține certificarea standard la nivel mondial – Associate Certified Coach (ACC).

1. Coaching Transformaţional (12 săptămâni, 24 ore training acreditate ICF)
2. Inner Freedom (12 săptămâni, 24 ore training acreditate ICF)
3. Mentor Coaching (6 săptămâni, 7 ore de Mentor Coaching, 5 ore de training acreditate ICF, din care 3 ore de etică)
4. 3 Practicum (3 x 5 ore, din care 1 oră de mentor coaching 1:1 şi 4 ore de training acreditate ICF)
5. Observarea unui Practicum (5 ore acreditate ICF)

Cursurile vor avea loc pe Zoom și cursanţii vor fi pe deplin implicați în procesul de
învățare. Sistemul Zoom suportă “break outs,” astfel încât că o parte din curs se va
purta un dialog în grup mare, iar o parte din curs veti exeresa impreuna sesiuni de coaching, cu partenerul de curs. Instructorul poate vizita grupul de discuții pentru a
oferi feedback și răspunsuri la întrebări.

Cursurile noastre sunt concepute pentru a maximiza participarea și exprimarea de sine.

Înaintea orelor de curs vei lectura materialele aferente sesiunii de curs, și apoi vei asculta o înregistrare de coaching real. Apoi, la curs, se va purta un dialog în grup mare, vei face coaching cu partenerul tău, după care vom face o sesiune de briefing. După fiecare curs urmează o sesiune opțională de 30 de minute de întrebări și răspunsuri cu instructorul.

Game Card-ul este locul unde ne facem „temele”. Ce înseamnă asta? Fiecare curs va avea un

Game Card, unde vei avea de îndeplinit câteva misiuni între cursuri: vei citi diverse capitole din suportul de curs, vei avea de completat câmpuri cu idei pe care ţi le-ai format studiind suportul de curs, vei avea misiuni (face parte din filosofia jocului, ai o misiune ca eroul din joc) de recrutat jucători („clienți”), vei împărtăși experiența cu colegii tăi şi vei fi invitat să ne povesteşti ce se întâmplă în sesiunile tale de coaching când aplici ce am discutat în curs. Este ca un joc: tot ce discutăm în curs se aşează în mintea ta și te ajută să proiectezi cu adevărat mentalitatea unui coach profesionist.

Afacerile sunt biletul tău spre libertate. Afacerile sunt un joc. Noi îţi oferim posibilitatea de a-l învăța cum să îl joci corect și să îl câștigi în propriii tăi termeni. Aceasta este convingerea noastră fundamentală.

În timp ce multe programe/şcoli de Coaching se plâng că studenții lor nu se pricep la afaceri, noi luăm inițiativa și includem în programul nostru pregătirea esențială în domeniul afacerilor. Dacă scopul tău e să devii un coach profesionist, nu credem că ar trebui să înveţi cum să coachiueşti și apoi să încerci să-ți construiești afacerea. Credem că ar trebui să îţi construieşti afacerea chiar din prima zi de curs.