Coaching-ul în fața colegilor accelerează dezvoltarea noastră.
Observarea unor coachi diferiți amplifică perspectivele

MAI PUȚINĂ
Nesiguranță despre cum te descurci în calitate de coach

MAI MULTĂ
Practică, observarea și feedback ce te ajută să mărești gradul de conștientizare

Coaching Practicum este CEL MAI BUN mod de a-ți îmbunătăţi rapid abilităţile și
cunoștințele de coaching. Și una dintre cele mai rapide modalități de a-ți creşte
încrederea în coaching!

Transformă-ți mentalitatea

De la: A face coaching în public și a fi criticat este intimidant

La: A face coaching în public este un act generos care aduce beneficii întregii comunități, Un mod antrenant de a-ţi îmbunătăţi abilităţile ȘI feedbackul este „micul dejun al campionilor” pe calea spre excelență!

Coaching Practicum este o oportunitate unică de a face coaching, de a fi în rolul de coachee și de a observa activitatea de coaching sub îndrumarea unui coach certificat ICF. O experiență extraordinar de intensă de 5 ore!

Două opțiuni: Participant sau observator

Ca participant în cadrul practicumului fiecare dintre cei 5 coachi participanți desfășoară 1 sesiune de coaching în calitate de coach, 1 sesiune de coaching în calitate de jucător și 3 sesiuni de coaching ca observator.

Ca observator coachii urmăresc toate cele 5 sesiuni, iar la final vor împărtăşi ceea ce au observat pe parcursul lor.

După fiecare sesiune, coachul certificat ICF va facilita o discuţie în care veţi putea împărtăși observațiile/impresiile și puteți asculta ce spun ceilalți cursanţi. Această este o experiență puternică în care veţi învăţa diferite stiluri de coaching și cum să gestionaţi diferite situații ale jucătorilor.

Coachul certificat ICF va pune accentul pe abilitățile specifice de coaching care au fost bine realizate şi va evidenția oportunitățile de creștere și îmbunătățire. La finalul sesiunii, coachii participanţi vor primi un feedback scris.

Sesiunile de coaching sunt LIVE şi spontane, aşadar nu se știe niciodată ce se va întâmpla. Este de fapt destul de interesant să faci parte din ele. Unele sesiuni sunt grozave. Unele sunt bune. Altele nu sunt prea reuşite. Împreună învățăm din fiecare sesiune, indiferent ce se întâmplă.

Acreditat ICF!

Pentru obţinerea certificării ICF, iată câte credite de educație continuă în coaching primești după observarea sau participarea într-un Practicum
Observatori: 5 ICF CCEU
Participanți: 4 ICF CCEU + 1 oră de Mentor Coaching

 

Următoarele experiențe de tip Practicum au loc în următoarele zile timp de 5 ore, de la 10 la 15: 5 Iulie, 11 Octombrie, 15 Noiembrie, 13 Decembrie

Costul pentru Observatori: 120 euro plus TVA
Costul pentru Participanţi: 250 euro plus TVA 

Testimonials