Înscrie-te

Dacă menirea ta e să devii un coach de succes, locul tău este AICI!
Învinge-ți temerile și intră în dansul provocărilor, la CoachVille!
Ieși din zona de confort și descoperă comoara din tine!
Devino coach în comunitatea globală CoachVille!
Hai cu noi în această aventură minunată numită COACHING!

Descarcă aplicaţia CoachVille din App Store sau din Google Play și descoperă lumea fascinantă a coachingului. Cu aplicația CoachVille, obții acces gratuit la un colectiv internaţional de coachi dedicați şi pregătiţi să te îndrume să trăieşti o viață cu adevărat împlinită.

Dacă simți că POȚI deveni ȘI TU un coach de încredere, fă un prim pas și vino la CoachVille!

Cu ajutorul trainerilor CoachVille vei reuși să-ți descoperi potențialul și vei învăța cum să-ți îmbunătățești cunoștințele și abilitățile de coach.

Vei afla secretele practicării coachingului, metodele de lucru eficiente, atât din rolul de participant, cât și din cel de observator.
Vom învăța împreună cât de importante sunt mindsetul în redescoperirea sinelui și schimbarea mentalității în procesul de învățare, dar și cum anume îi putem motiva pe viitorii coach să experimenteze „jocul”, depășind propriile emoții și bariere mentale.

Mai întâi înveți despre tine, apoi despre ceea ce poți oferi tu, ca viitor coach, celor interesați să urmeze calea coachingului.

Despre „libertate”, „dans”, „joc”, conștientizare, emoții, alegeri, visuri vi învăţa la CoachVille, în cadrul programelor practice, spontane, sub îndrumarea coachilor profesioniști și cu experiență în domeniu.

Dacă simți că POȚI deveni ȘI TU un coach de încredere, fă un prim pas și vino la CoachVille!

Înscrierea se face pe baza unui interviu care ne va ajuta să ne cunoaștem mai bine.

Pentru noi, cei din echipa Coachville, e important să aflăm ce visuri și aspirații ai, ce te recomandă pentru a fi coach, cum te motivează această activitate, dar și ce schimbare crezi că poți aduce în lume, fiind coach pentru cei care vor să-și urmeze acest vis.

Interviurile vor fi primul contact cu coachii Irina și Ada, iar la finalizarea acestora vor fi alcătuite grupele de participanți.

Dacă eşti curios şi vrei să afli mai multe informaţii, vezi când este următoarea sesiune de Q&A cu Irina şi Ada în cadrul căreia vei afla mai multe detalii despre curriculă, admitere şi defapt tot ce înseamnă CoachVille.

Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem și să ducem mai departe măreția mindsetului de coaching!

Te așteptăm cu drag să descoperim împreună lumea fascinantă a coachingului!

Testimonials