MENTOR COACHING:

Împreună spre un coaching excelent!

Curricula acestui program ești TUDezvoltarea ta ca viitor coach și a grupului tău

Transformă-ți mentalitatea

De la: Mergi singur pe calea măiestriei

La: Împreună facem coaching mai bine! Împărtășind și învățând alături de ceilalți, înveți de 10 ori mai repede!

Într-un grup restrâns de 10 coachi și un Mentor Coach certificat ICF (PCC sau MCC) vei explora în profunzime problemele din lumea ta reală și vei realiza că nu eşti singur!
Adu-ți provocările reale de coaching și de afaceri, întrebările și studiile de caz și porneşte la drum cu o conștientizare extinsă a ceea ce este posibil și a ceea ce trebuie să faci în continuare.

Fiecare sesiune va fi determinată de nevoile tale și de cele ale grupului.
Te vom ajuta să îţi extinzi abilitățile de coaching și să îți dezvolţi atât competența,
cât și încrederea în rolul de coach.

Curricula pentru Grupul de Mentor Coaching:
Cu ajutorul Superputerilor în Coaching vom ajunge la o înțelegere deplină a competențelor de bază ICF. Vom discuta despre abilități, teorie și metodologie, în timp ce explorăm experiențele tale de coaching din viața reală. Adu provocările, întrebările și studiile de caz reale de coaching și porneşte cu încrederea că POȚI FI un coach remarcabil în lume. Interacțiunile între colegi și sprijinul oferit de grupul tău sunt esenţiale în procesul de mentorat.

Vei avea, de asemenea, posibilitatea de a pune orice întrebare legată de etica și bunele practici de coaching:

  • Învață să recunoști când ai o agendă personală
  • Când nu spui ceea ce trebuie să spui
  • Cum să îți aprofundezi abilitățile de ascultare fără să te blochezi în povestea jucătorilor
  • Ce trebuie să faci în situații dificile
  • Cum să răspunzi provocărilor și să continui drumul tău spre succes

Grupul de Mentor Coaching se formează după ce toți cursanții au trecut prin experiența unui Practicum. După fiecare Practicum, studenții vor primi notițele aferente de la coachul certificat PCC și vor veni cu notițele la curs. Vom discuta împreună pe baza lor, vom naviga cazuri de etică și de însușire a competențelor, astfel încât tu să ai o înțelegere deplină a setului de skilluri necesare și cum să îl folosești la capacitate maximă.

4 teme majore

  1. Tu
  2. Experiența ta de coaching
  3. Competențele de coaching ICF
  4. Etica în coaching

Tu

Vino cu experiențele tale personale în grup, iar mentorul te va ghida în călătoria ta de coach.  Un element cheie pentru a fi un coach excelent este să fii cu doi pași înaintea jucătorilor tăi. Având în vedere acest lucru, vrem să ne asigurăm că dezvoltarea ta personală este în concordanță cu valorile tale ca și coach.

Ești ceea ce spui – te simți autentic în prezența ta de coach?  Recunoști și îți însușești valoarea și punctele forte pe care le oferi jucătorilor tăi

ACTIVITATEA TA DE COACHING

Ai un jucător care are un punct de vedere complet opus față de al tău într-o problemă foarte sensibilă – poți să păstrezi o atitudine lipsită de judecată?

Te afli în mijlocul unui moment de viață foarte dificil și este timpul pentru o întâlnire de coaching, ești distras și obosit – ce faci?

Competențele de coaching

O privire nouă și revigorantă asupra celor 8 competențe de bază ale ICF. Acestea sunt interesante de explorat și ușor de reținut și de practicat atunci când faci coaching.

Învățarea acestora îți va energiza activitatea de coaching într-un mod extraordinar!

Etica coachingului

Cunoașterea Codului de etică ICF este esențială pentru viața ta de coach. În acest program vom explora 5 scenarii provocatoare de “Etică” care te vor face să te gândești ȘI să te simți mai încrezător în a ști unde se încadrează coaching-ul în lumea serviciilor profesionale.

 

Următorul grup de Mentor Coaching* începe Miercuri, pe 21 Februarie**, timp de 6 săptămâni, de la 10:00 la 12:30

reprezintă 7 ore de mentorat în coaching și 5 ICF CCEU’s (unități de educație continuă în coaching)

*Pentru o bună desfășurare a acestui mentorat în coaching de grup, este nevoie de un minim de 6 participanți.
**Pentru a participa la grupul de Mentor Coaching, e nevoie să observi cel puțin 1 Practicum înainte și apoi să participi în calitate de coach la cel putin 2 Practicum-uri. Dacă ești curios să afli mai multe informații

PROGRAMEAZĂ INTERVIU