Ce este Coachingul?

O relație personală profundă
În care coachul ghidează jucătorul
Pentru a-şi duce la îndeplinire visul
Prin observații perceptive
Conversații co-creative

Lucruri – Simple. Clare. Profunde. Transformaționale.

Importanţa jocului în viaţa oamenilor

Joaca este una dintre nevoile de bază ale oamenilor. Prin joc evoluăm, învățăm, creștem și facem lumea un loc mai bun. Odată cu revoluția industrială, oamenilor li s-a spus că trebuie să muncească din greu, precum roboții, să bifeze o listă de sarcini prestabilite, ceea ce este împotriva naturii noastre umane.
Readucând jocul în vieţile noastre, ne accesăm creativitatea, ne provocăm mintea să vadă dincolo de limitele trasate până acum și (re)învățăm să ne conectăm cu adevărat între noi.
Studiile din neuroștiință arată că oamenii care își dau voie să se joace sunt mai productivi, mai creativi, mai autentici și mai fericiți.
Scopul nostru este să ajutăm oamenii să trăiască o viață fericită, la potențial maxim, cu dezvoltare constantă și rezultate vizibile.

Bună! 

Suntem Coach Irina, Leader & Coaching Trainer al Școlii CoachVille România, şi Coach Ada, Community Wizard CoachVille. Dacă explorezi ideea de a deveni un Coach sau eşti interesat de Coaching, atunci ar trebui să vorbim. Am fost la rândul nostru studente CoachVille și știm TOATE secretele. 
Încearcă o sesiune de explorare! Programează o sesiune de 30 minute.

Coach Irina

Programări

Testimonials