Bine ai venit la experiența noastră cu adevărat transformatoare de formare în coaching!

Unde vei avea ocazia să participi la cursuri interactive și transformaționale, bazate pe foarte multă practică și co-creare

Salut! Eu sunt Coach Irina Leader & Coaching Trainer al Şcolii de Coaching CoachVille România, 

Bine ai venit în Centrul nostru de excelență în Coaching unde poți deveni și tu un Coach Transformațional.

Dacă și tu ai un VIS MARE să…

Devii un Coach Transformațional Profesionist cu un stil de viață liber

Devii un Lider a unei oechipe de oameni LIBERI datorită abordarii tale de Coaching

Devii un susținător al justiției sociale, ridicând umanitatea spre libertatea egalitară…

Noi suntem campionii acestor visuri!

Hai alături de noi!

 

Formarea în coaching

Programul nostru de certificare în coaching pentru nivelul 1/ ACC, îți oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aplica la o certificare internaționala de Nivel 1 în cadrul Federației Înternaționale de Coaching.

Iată ce conține acest program de certificare în coaching pentru Nivelul 1/ ACC :

Metoda noastră de coaching

Iată câteva dintre idei de bază care stau la baza programului nostru bazat pe un proces de învățare activă pentru că participarea activă deschide drumul către MĂIESTRIE

  • Vei face coaching în fiecare curs
  • Vei avea acces la zeci de sesiuni de coaching înregistrate folosind metodele CoachVille
  • Cursurile sunt un proces de co-creație. Pornim de la concepte de bază în coaching, dar construim împreună în funcție de experiența și percepția fiecăruia. E un proces viu!
  • acces la resurse de coaching și o comunitate globală de coachi gata să te susțină prin ore de buddy coaching sau brainstorming.
  • susținere și încurajare pentru a-ți porni afacerea de coaching din prima săptămțnă de curs

Afacerile sunt biletul tău spre libertate. Afacerile sunt un joc. Noi îţi oferim posibilitatea de a-l învăța cum să îl joci corect și să îl câștigi în propriii tăi termeni. Aceasta este convingerea noastră fundamentală.

În timp ce multe programe/şcoli de Coaching se plâng că studenții lor nu se pricep la afaceri, noi luăm inițiativa și includem în programul nostru pregătirea esențială în domeniul afacerilor. Dacă scopul tău e să devii un coach profesionist, nu credem că ar trebui să înveţi cum să coachiueşti și apoi să încerci să-ți construiești afacerea. Credem că ar trebui să îţi construieşti afacerea chiar din prima zi de curs

Cursurile vor avea loc pe Zoom și cursanţii vor fi pe deplin implicați în procesul de învățare. Sistemul Zoom suportă “break outs,” astfel încât că o parte din curs se va purta un dialog în grup mare, iar o parte din curs veti exeresa impreuna sesiuni de coaching, cu partenerul de curs. Instructorul poate vizita grupul de discuții pentru a oferi feedback și răspunsuri la întrebări.

Cursurile noastre sunt concepute pentru a maximiza participarea și exprimarea de sine.

Înaintea orelor de curs vei lectura materialele aferente sesiunii de curs, și apoi vei asculta o înregistrare de coaching real. Apoi, la curs, se va purta un dialog în grup mare, vei face coaching cu partenerul tău, după care vom face o sesiune de briefing. După fiecare curs urmează o sesiune opțională de 30 de minute de întrebări și răspunsuri cu instructorul.

 

Oferta noastră

Vei primi:

1) Un program educational de Coaching Transformațional la un nivel de clasă mondială. Am împărtășit, îmbunătășit și rafinat metoda noastra de coaching cu multă dragoste timp de 21 de ani.

2) Un sentiment de apartenența profundă la o comunitate de oameni la fel ca și tine pe care îi vei descoperi atat în cadrul cursurilor cât și în APLICAȚIA COACHVILLE

3) Resurse de transformare incredibile pe care le poți împărtășești cu jucătorii tăi încă dinainte de a începe procesul de coahing! Vei arăta și te vei  simți ca un PROFESIONIST din prima zi.

Vei investi:

1) Timp: 6-8 luni pentru a absolvi (aproximativ 3 ore de curs pe săptămână)

2) Energia, atenția și IUBIREA ta: la cursuri, în relația cu colegii, dar și cu  jucătorii tăpi de antrenament (ba chiar poți fi și plătit pentru asta!)

3) Financiar: 3480 Euro + TVA (plata se poate realiza în mai multe rate)

Vei DEVENI:

1) Mai uman, mai viu, mai liber, mai jucăuș, mai TU (și mult mai liniștit).

2) Un Lider cu o Abordare de Coaching. Transformarea este molipsitoare. Îți vei inspira familia, prietenii, colegii, echipa și comunitatea prin practicarea Conexiunii Umane…

DE LA: Control ierarhic

LA: LIBERTATE Egalitară!

3) Un Coach Transformațional plătit cu un Stil de Viață pe masura visurilor tale (dacă te interesează acest lucru)

BONUS:

Încrederea în tine care vine odată cu faptul că știi că POȚI transforma vieți.

Poți ghida oamenii să își valorifice Natura Umană, să se joace cu Superputerile de Conectare ale Naturii Umană și să își trăiască Visurile ACUM;

Experimentarea bucuriei de a face asta!

 

Următoarele cursuri încep pe 10 Ianuarie 2024.
Nu eşti sigur dacă domeniul coachingului este pentru tine?
Vino în observare la unul dintre cursurile noastre apoi programează o discuţie cu unul dintre liderii Coachville.

Hai alături de noi!

Testimonials