Descoperă puterea coachingului cu ocazia
Săptămânii Internaționale a Coachingului, 8-14 mai 2023!

În această săptămână specială, coachii din întreaga lume oferă activități și servicii pro bono pentru a ne ajuta să experimentăm beneficiile coachingului. Așadar, pregătește-te să descoperi ce poate face coachingul pentru tine și să intri în contact cu un coach profesionist ICF!

În perioada 8-14 mai vom sărbători coachingul ca profesie și ne vom concentra pe tema “Explore Your Potential”, explorând potenţialul cu ajutorul coachingului – una dintre cele mai eficiente metode de dezvoltare personală, profesională și relațională.

Pe parcursul Săptămânii Internaționale a Coachingului, sub umbrela ICF Romania se vor desfăşura activități și întâlniri, inclusiv coaching 1:1, webinarii și workshopuri în mai multe orașe din țară.

CoachVille România se alătură ICF Romania cu o invitație deschisă pentru toţi cei interesaţi să descopere puterea coachingului. Alătură-te nouă și explorează potențialul tău cu cel mai înalt standard de profesionalism și experiență în domeniu!

Programează o sesiune gratuită de coaching oferită de studenţii CoachVille România. Accesează butoanele de mai jos și contactează coach-ul care crezi că ţi se potriveşte.
Nu rata ocazia de a experimenta beneficiile coachingului și de a începe un nou capitol în viața ta! Alege ce ți se potrivește și începe să explorezi potențialul tău chiar acum!

Marieta Matache

Sunt Marieta, coach integrativ și transformațional și cred că fiecare dintre noi știe mereu ce are de făcut și care îi este visul. Începem prin a căuta răspunsuri în exterior, dar cu întrebările potrivite ajungem să scoatem la iveală răspunsurile ascunse deja în noi. 

contactează

Simona Enache

Sunt Simona! Sunt coach de viață transformațional și am o mulțime de vise. Vreau să fac lumea un loc mai bun și am început prin a construi o versiune mai bună a mea. Dar vreau să ajut și pe alții să își descopere potențialul și să își transforme viețile.

contactează

Ecaterina Bojin

Bună, eu sunt Ecaterina! Sunt studentă la CoachVille România și sunt într-o călătorie fascinantă spre a deveni cea mai bună versiune a mea. Îmi doresc să ajut oamenii curioși să descopere valoarea coachingului și să îi susțin în creșterea și transformarea lor. Haideți să facem această călătorie împreună!

contactează

Ema Gudana

Salutare! Sunt un om curios aflat într-o călătorie spre sine și deopotrivă spre lume. Creativitatea, comunicarea și consecvența sunt superputeri care m-au adus mai aproape de coaching, un vis pe care îl construiesc și îl zugrăvesc în fiecare zi. Te invit să aflăm împreună care sunt și superputerile tale și cum pot ele să activeze un vis sau să contribuie la unul deja existent.

contactează

Irina Costea

Sunt Irina, Transformational & NeuroMindfulness© Coach, acreditat ICF la nivel PCC, cu peste 1000 ore de coaching 1:1, Leader & Coaching Trainer al Școlii CoachVille România. Rolul meu de coach este să ajut oamenii să se cunoască mai bine, să înțeleagă propriile procese mentale și să se reconecteze cu sinele autentic. Îmi doresc să ofer oamenilor libertatea de a trăi cu intenție, nu din reacție, și uneltele necesare pe care să le folosească pentru a se reconecta cu ei înșiși.

contactează

Ada Chindea

Eu sunt Ada, transition coach acreditat ICF, iar în cadrul şcolii Coachville România port pălăria de Community Wizard. Superputerea mea cea mai mare este să aduc oamenii împreună şi alături de ei să construiesc comunităţi puternice bazate pe susţinere reciprocă şi încredere! Cred cu tărie că fiecare dintre noi avem nevoie de un spaţiu sigur în care să nu ne simţim judecaţi pentru părerile emise, ba chiar să ne simţim încurajaţi să împărtăşim deschis toate ideile pe care le avem şi mai ales să experimentăm cu orice proiect am avea în minte.

contactează

Dintre evenimentele din cadrul
Săptămânii Internaționale a Coachingului 8-14 mai 2023
susţinute de team leaderi în coaching amintim:

Prin joc evoluăm, învățăm, creștem și facem ca lumea să devină un loc mai bun. Readucând jocul în vieţile noastre, ne accesăm creativitatea, ne provocăm mintea să vadă dincolo de limitele trasate până acum și (re)învățăm să ne conectăm cu adevărat între noi. Află de la coachii CoachVille:

Obiectivele webinarului:

  • Despre puterea jocului în viața oamenilor
  • Jocul deschide poarta către neuroplasticitate
  • Control vs influență
  • Dezvoltarea unui stil de gândire jucăuș
înscriere

Vino alături de Andreea Dana Alionte (PCC), Ada Chindea (PCC) și Diana Harhata (ACC) la o întâlnire interactivă ca să explorezi ce înseamnă coachingul şi cum te poate ajuta pe tine, în viața de zi cu zi.

Obiectivele webinarului:

  • Facilităm un spaţiu de conştientizare a potenţialului propriu fiecăruia si oferim posibilitatea de a experimenta coachingul

  • Creăm oportunitatea participanţilor de a comunica în echipe, precum şi de a împărtăşi o nouă experienţă prin intermediul unor exerciţii interactive

  • Informăm publicul despre coachingul profesionist, despre ICF şi cum pot deveni coach/ voluntar ICF

înscriere

Consultaţi programul complet de evenimente şi workshopuri aici.